Φεστιβαλ αναρρίχησης στον Καϊάφα!

Φεστιβαλ αναρρίχησης στον Καϊάφα!

Φεστιβαλ αναρρίχησης στον Καϊάφα!

Με χαρά σας μεταφέρουμε την ανακοινωση για το φεστιβαλ αναρρίχησης στον Καϊάφα.
Το 2021 συμμετείχε και το greek climbing calendar στην συντήρηση μερικών διαδρομών του πεδίου σε συνεργασία με την Ο.Α.Λ.Π.

Η Ο.Α.Λ.Π. με την υποστήριξη του Δήμου Ζαχάρως και της Ε.Ο.Ο.Α. σας προσκαλεί το τριήμερο της Πρωτομαγιάς 30/4/2022 – 2/5/2022 (Σάββατο, Κυριακή, Δευτέρα) να σκαρφαλώσετε στο μοναδικό αναρριχητικό πεδίο της Ηλείας.

Το τριήμερο της Πρωτομαγιάς 30/4 – 2/5 (Σάββατο, Κυριακή, Δευτέρα) η Ο.Α.Λ.Π. διοργανώνει υπό την αιγίδα της Ελληνική Ομοσπονδία Ορειβασίας – Αναρρίχησης καί του Δήμος Ζαχάρως Φεστιβάλ Αναρρίχησης Βράχου στον Καϊάφα.
Στο φεστιβάλ θα προσκληθούν να συμμετάσχουν αναρριχητές από τα αδελφά σωματεία ολόκληρης της Πελοποννήσου της Αθήνας και άλλων περιοχών.
Το πρόγραμμα του φεστιβάλ θα προσαρμοστεί στις καιρικές συνθήκες και το πλήθος των συμμετεχόντων αλλά σε γενικές γραμμές θα λάβουν χώρα τα εξής:
? Σπορ Αναρρίχηση Βράχου
Κατά την διάρκεια του φεστιβάλ αναρριχητές από όλα τα μέρη θα σκαρφαλώσουν στις 30 διαδρομές διαφόρων βαθμολογιών ενώ θα υπάρξει μέριμνα ώστε συγκεκριμένες ώρες να δοκιμάσουν την αναρρίχηση και επισκέπτες από την περιοχή.
? Μπουλντερινγκ
Ακριβώς δίπλα στο δρόμο σας περιμένει ένας αρνητικός δύσκολος βράχος! Φέρτε τα στρωματάκια σας.
?Διάνοιξη νέων διαδρομών
Κατά την διάρκεια του φεστιβάλ θα διατεθούν σε έμπειρους αναρριχητές βύσματα απο την Lappas Climbing Bolts για το «κάρφωμα» νέων διαδρομών!
?Παράλληλα, εφόσον οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν, θα υπάρξουν δράσεις ανάδειξης του φυσικού πλούτου της Ζαχάρως με την διεξαγωγή εκδρομών στο Φαράγγι της Αρήνης, Sup και Καγιάκ στην Λίμνη Καϊάφα, Ορειβασία έως την Ιστορική Σασαλότρυπα, επίσκεψη στα φημισμένα Θερμά Λουτρά Καϊάφα αλλά καί τίς παραλίες του Κυπαρισσιακού Κόλπου.
?Ο Δήμος Ζαχάρως ανταποκρινόμενος στο αίτημα μας για υποστήριξη (το οποίο ομολογουμένως έγινε την τελευταία στιγμή ?) κάνει ότι είναι δυνατόν για να μας παράσχει ηλεκτροδότηση και ηχητική κάλυψη.
Οπότε εκτός απροόπτου ετοιμαστείτε για πάρτυ!!!

Για περισσοτερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην ΟΑΛΠ και τον Βάνια Μαυρόπουλο (6947269064)

Περισσότερες πληροφορίες:
https://www.facebook.com/events/669410150985196/?active_tab=discussion

Το Camping Tholo Beach προσφέρει έκπτωση 20% σε όσους θα συμμετάσχουν στο φεστιβάλ‼️ Μήν διστάσετε να επικοινωνήσετε για πληροφορίες:
http://campingtholo.gr

 

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *